Ténylegesen mennyi memórián fut a GTA IV?
Figyelt kérdés
Vistán vagyok és 2Gb-os a memóriám, ezért lennék kíváncsi, hogy mennyin fut. Nem rendszerkövetelményekre vagyok kíváncsi!!! Azokat én is ismerem. Barátomnak simán megy Vistán a GTA IV és ami még furcsa a Crysis is fut neki és, ha jól emlékszek neki is csak 2Gb a memóriája.2009. aug. 23. 12:12
1/4 anonim válasza:
Ez nagyban függ a grafikai beállításoktól, a 2GB ram egy kicsit kevéske ha Vistát futtatsz.
2/4 anonim válasza:
4 vagy több giga memória ajánlott hozzá Vistán a max grafikához.
3/4 anonim válasza:
függ a grafikai beállításoktól, ha patchelted vistan akár 1GB on is elfut, igaz elég low minőségben
nálam vista 4giga full grafi hasít(H)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értek a hardware-ekhez. Persze össze tudok rakni egy gépet, de nem teljesen értem: A játék nem a videókártya memóriáját használja a grafikához? A RAM-ot meg a játék futásához szükséges sok-sok algoritmusra? Én ezt így tartottam logikusnak, de lehet rosszul tudom.
2009. aug. 24. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!