Ingyenes potoshop-ot keresek, mellyel egy téli fotóra tudnék utólag mozgó hóesést animálni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 08:01
1/8 anonim válasza:
A Photoshop nem ingyenes program, így azt nem fogsz legálisan találni.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Nem kifejezetten A photshop-ra gondoltam, hanem valamiféle képszerkesztőre, ami ingyenes. Én magam pl. a Gimp-et használom, de abban nincs ilyen funkció.
2012. dec. 19. 08:24
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Azt használom, de nem lehet hóesést animálni vele%
2012. dec. 19. 09:17
5/8 anonim válasza:
Miért?
Szerintem lehet, bár régen használtam már, de ha csak a gif animálásból indulok ki, mint technológiából, akkor bármelyik programmal meg lehet csinálni, amelyik képes szerkeszteni az animált gif-et. Márpedig a gimp képes ...
6/8 anonim válasza:
A kérdező biztos olyan programra gondol, amivel egy klikkeléssel megcsinálja.
7/8 anonim válasza:
Ja értem :-S
Arra meg az "Egy kattintással mozgó hóesést animáló GIF szerkesztő" program való akkor ... :-S
8/8 tabaki válasza:
Vigasztaljon, Kérdező, hogy egy kattra a Photoshop sem csinál meg mindent, se ingyen, se pénzért. Hóesést speciel nem. Ha meg elszánod magad a munkára, a Gimp igenis képes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!