Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen lejátszót ajánlotok,...

Milyen lejátszót ajánlotok, ami megfelel az alábbiaknak?

Figyelt kérdés

Olyan lejátszót keresek, ami alapból lejátssza a népszerű formátumokat (pl. divx-xvides avi, youtubról letöltött flash/mp4, dvd-ről rippelt videók...), "szép" kinézete van (nem ez a win 95-szerű). Emellett van benne ilyen médiatár-szerűség, hogy könnyebben lehessen keresgélni a zenék/videók között. Ha tud cd-t is rippelni, az aztán már tényleg csúcs lenne :), de anélkül is örülnék neki. Nekem eddig még nem igazán sikerült ilyet találnom.

Köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 18. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. dec. 18. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
vlc media player
2012. dec. 18. 23:01
 3/6 A kérdező kommentje:

A KMPlayert már próbáltam, és számomra nem valami felhasználóbarát. Millió bonyolult beállítás, és még segítség sincs hozzá.

A VLC nem játszotta le minden zeneszámomat, pontosabban elindította, csak hang nem volt. Egyébként írtam, hogy kicsit igényesebb kinézetű lejátszót keresek.:) Sajnos nem tudok megbarátkozni ezzel a fapados külsővel.

2012. dec. 18. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:

A "szép kinézet", és a kibővített tudás, és kezelőfelület,

bonyolult és egy kicsit átláthatatlan kezelést eredményez. Ez logikus.

Ne legyen win 95 szerű, de ezek szerint jól se nézzen ki.

Te se tudod mit szeretnél. Ja, azért egy köszi beleférhetett volna.

2012. dec. 19. 07:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves Kispofa75!

Igazad van, talán pontosítanom kellett volna a leírásban, hogy szinte mindent lejátszó, igényes kinézetű, és emellett könnyen kezelhető lejátszót keresek, amely lehetőleg tartalmaz video/music library funkciót. Amúgy a kérdésben már előre megköszöntem a válaszokat, de azért még egyszer megköszönöm, hogy írtál.:)

Eddig a Jetaudio áll a legközelebb az elképzelésemhez ahogy nézelődtem, de az sem beépített kodekekkel dolgozik. Kíváncsi lettem volna, hogy van-e valakinek valami jobb ötlete.

2012. dec. 19. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
próbáld meg a daum potplayert.
2013. jan. 13. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!