Mi lehet a Minecraft szerveremmel?
Figyelt kérdés
Régen csináltam egy szerót s ment is a haverokkal sokat játszottunk rajta de most valamiért nem megy nekik ha elindítom.(A netemmel semmi baj nincs.)Mi lehet a baj ? Hamachis szerver.2012. dec. 18. 18:39
2/4 anonim válasza:
Mentsd el a pályát és csinálj újat. A hamachit is ellenőrizd.
3/4 anonim válasza:
itt a megoldás "Régen csináltam egy szerót" ezek szerin már nem a szerver 1.3.x verzíóján játszol hanem az 1.4.x-en és csak az azonos verzíóval fog menni szóval töltsd le a 1.4.x-es servert és rakd bele az elmentett mapot
4/4 A kérdező kommentje:
ööö bocs de nem frissitettem a szervert ahogy kijött az 1.4.5 úgyhogy bocs de nem
2012. dec. 18. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!