Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program, ami "akaszt...

Van olyan program, ami "akasztófaszerűen" tör jelszót?

Figyelt kérdés

Példa kedvéért...beírom hogy két karaktert keressen...

elkezdi aa-val...nem jó...a-b...a-c...végigmegy, utána b-a-b-b-b-c-bd, mindet végigpróbálja, próbál bejelentkezni, és egyszercsak mondjuk v-g-nél sikerül...tudom hogy létezik ilyen, de mi a neve?illegális?

2012. dec. 18. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

MINDENFAJTA JELSZÓTÖRŐ ILLEGÁLIS!!!!!

Másodsorban, a legtöbb helyen semmire nem mész vele, mert 2 karakteres jelszónál is rengeteg lehetőség van, és még a többinél mennyivel több, 6 esetén már milliárdos nagyságrend, és sokan 8 vagy 12 karakter hosszú jelszót adnak meg. Másodsorban a szerver sem bírna ennyi folyamatos lekérdezést, harmadrészt általában az oldalak be vannak állítva, hogy 3 vagy 5, max 10 próbálkozás után tiltson ki a rendszer!

2012. dec. 18. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Már 4 karakter esetén is 52200625 lehetőség van körülbelül (kisbetű, nagybetű, szám, spec.karakter)

#1 voltam

2012. dec. 18. 18:15
 3/8 A kérdező kommentje:
ja értem, igazad van, ebbe nem gondoltam bele.
2012. dec. 18. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt hívják brute force-nak.

Egyébként úgy tudom, maga egy program nem lehet illegális, csak ha használod is...

De oskra nem mész vele, mert 7-8 karakteres jelszónál már hónapokat vehet igénybe egy jeészó feltörése.

2012. dec. 18. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:

ocl-Hashcat Plus

[link]

...25 Radeon videokártyára épített egységgel, ...bármilyen, nyolc karakterből álló jelszó feltörhető 5,5 óra alatt.

2012. dec. 18. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez szép és jó, de ha +1 karaktert beleveszel már ez is kevés. :)

Na meg ugye ez lokálisan meglévő hashek esetében használható, ha valamilyen távoli alkalmazásét kell próbálgatni, akkor ott van a hálózati késleltetés is.

2012. dec. 18. 18:49
 7/8 anonim ***** válasza:
... meg kéne hozzá 25 VGA. Esélyed sincs...
2012. dec. 18. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Na igen. 1 videokártyával máris ez az érték felmegy átlag kb. 5 napra. Arról ne is beszéljünk, hogy mi van, ha még egy karaktert hozzáteszel? Kb. százszorosára növeli az időt. Meg ugye online nem megy olyan gyorsan a próbálgatás, arról nem is beszélve, hogy pár lehetőség után lehet, hogy letilt a rendszer.
2012. dec. 18. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!