1/12 anonim válasza:
Eléggé kiforratlan... Windows 7 jelenleg jobb
3/12 tam623 válasza:
Jó. Olyan mint a Windows 7, csak benne van az új felület is pluszban. Nagyon jó az Áruház, ahonnan egyszerűen tudsz appokat telepíteni!
4/12 anonim válasza:
Szia! Két napja használom, és nekem nagyon tetszik. A 7-et nem is használtam, szóval nem tudom összehasonlítani, de ezt nagyon jó kezelni, könnyű megszokni, semmi baj nincs vele.
5/12 anonim válasza:
win8:
15másodperc alatt indul és áll fel a teljes rendszer nekem, win7 nél 2-3 perc
gyorsabb futás
a játékok hibátlanul futnak
6/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.Egyáltalán nem jó túl bonyolult nekem a win7 jobban tetszik szerintem inkább win7 et használj
7/12 anonim válasza:
Azt használja, ami neki tetszik. :)
Amúgy mi bonyolult benne?
Persze, szokatlan, hogy nincs start menü, de egyébként sokkal átláthatóbb és egy kis használat után nagyon jól hozzá lehet szokni.
(Sőt megkockáztatom, kényelmesebb is sokkal, mint az elődök.)
8/12 anonim válasza:
Nekem nem hogy bonyolultabb, hanem könnyebb használni. De persze ez ízlések és pofonok. Semmi pénzért nem válnék meg tőle :D
9/12 anonim válasza:
nekem a windows 8 jobban tetszik mint a 7
10/12 anonim válasza:
Relatív, de sztem, is nagyon jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!