Ccleanerben rányomtam az adatok tiszítátása parancsra, és egy rakás fontos cuccomat letörölte. Hogyan tudnám visszaállítani?
de, a temp folderben voltak
valami programot tudnál ajánlani, amivel vissza tudom állítani?
Ajánlani tudok, csak kell érdemes hozzá egy másik HDD-t használni, és nem vagyok biztos benne, hogy használni is sikerülni fog.
Inkább keress hozzáértő szakembert.
Mondjuk az itt lejáratott CCleaner szerzőjének oldalán ott figyel egy adat visszaállító. Persze összes ilyen csak akkor működik ha azóta nem lett felülírva a helye az adatnak:
És magyarul is tud szépen.
komplikato, köszönöm a segítségedet, sikerült a programmal megoldani a problémámat
nem lejáratom a programot, csak nem értek hozzá, létrehoztam egy mappán belül egy temp foldert valamilyen program miatt még ezer éve, aztán ez miatt törölte a dolgaimat
nem is értem mért ajánlgatták nekem a fizetős macerás embereket, akik szintén ezt csinálták volna a géppel, amit één most meg tudtam oldani 2 perc alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!