Melyik játék a legjobb egy elemzés írásához?
Figyelt kérdés
Az MMORPG-k gazdaságáról kell írnom egy kb. 3-4 oldalas dolgozatot, és legalább egy játékot be szeretnék mutatni, és annak a példáján szeretném bemutatni. Szerintetek melyik lenne a legjobb? Én ezekre gondoltam:
World of Warcraft - Guild Wars 2 - Aion - ArcheAge - Runescape
Az utolsót csak azért írom, mert a felsoroltak közül egyedül ezzel játszottam. Esetleg hasonló témájú cikkeket, írásokat tudnátok ajánlani?
2012. dec. 17. 21:42
1/4 anonim válasza:
3-4 oldal nem kevés. Mindenképpen arról írj, amivel van tapasztalatod is!
2/4 anonim válasza:
Szerintem a WoW-ról találnál a legtöbb infót.
3/4 Komplikato válasza:
Szerintem is WoW. Már pénz mosásra is használják a virtuális pénz oda és vissza váltását. :D
4/4 anonim válasza:
Hát a WoW-ról tényleg sokat lehetne írni.
Csak kérdés, hogy a Runescape-ről tudnál-e ilyen terjedelmes szöveget írni? Bár az internet elég sok mindenben tud segíteni kiegészítésképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!