Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Packard Bell N1996 alaplaphoz...

Packard Bell N1996 alaplaphoz a drivereket honnan tudnék letölteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, adott egy nem éppen mai, de még üzemképes gép. A tulajdonosa (rokon) csak netezésre használja, szóval számára tökéletes. Ma újratelepítettem az oprendszert (Windows XP Professional), de sajnos az alaplap cd-je nincs már meg. Próbáltam a netről letölteni a szükséges drivereket, de nem találom sehol. Valaki esetleg tudna segíteni? Köszönöm előre is!
2012. dec. 17. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudnál mondani egy serial number vagy SNID számot, előbbi 22 számjegyű utóbbi 11, a matricán keresd a gép alján. Sajnos Packard Bell support nagyon gyenge, a modellszámozásuk kész röhej, szerintem még a cég sincs vele tisztában melyik modellnek mi a neve.
2012. dec. 17. 21:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnos most nem, mert nem hoztam el a gépet a rokontól. Ő már idős, úgyhogy hiába hívnám fel, nem tudná, hogy mit kell nézni, valamint valószínűleg már alszik is.

Holnap viszont megyek újra, akkor leírom.

Hát igen, én is azt hittem, hogy csak fellépek a honlapjukra és egyszerűen letöltöm a drivereket.

Viszont ha azt meg tudod mondani, hogy hol érdemes keresni a szériaszám alapján, akkor azt megköszönném.

Holnap pedig jelentkezek a szériaszámmal, ha addig nem boldogulok. Közben elgondolkodtam azon is, hogy ez a gép elvileg egy komplett Packard Bell gép, lehet hogy a desktop típusa alapján lenne érdemes keresgélni?

2012. dec. 17. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt próbáld meg hátha sikerrel jársz: [link]

magát a lapot biztos valamelyik oem gyártó gyártotta le Packard Bell-nek, milyen driverek hiányoznak?

2012. dec. 17. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha máshogy nem megy hardverazonosító/lapkakészlet alapján lehetne drivert keresni, gondolom a hang nem jó.
2012. dec. 17. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!