Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Képszerkesztő program?

Képszerkesztő program?

Figyelt kérdés
Olyat ingyenes magyar progit keresek amivel tetszőlegesen tudok mozaik képet készíteni... például több családi fotót tetszőlegesen tudok egymáshoz illeszteni, variálható egyéni képméretezéssel... amiben nem csak fix keretek és sablonok vannak amihez kénytelen lennék igazodni.
2012. dec. 17. 15:24
 1/9 anonim válasza:
PhotoScape!
2012. dec. 17. 15:26
 2/9 anonim válasza:
vagy paint, és utána berakod a képet a bal felső sarokba, hogy pont jól illeszkedjen, és ajobb alsó sarokból megfogod azt a kis kéket, és felhúzod azt a szürke "hátteret" a képig, hogy pont illeszkedjen!
2012. dec. 17. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Teljes szabadságot a PS-től kapsz ...
2012. dec. 17. 15:30
 4/9 tabaki ***** válasza:

Párszázezerért....

Egyébként próbálkozhatsz Inkscape-pel is. Másra való, de a bitképeket is behozza, és kényelmes.

2012. dec. 17. 15:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a Photoscape-vel pont nem lehet! A montázs és összekapcsolás menükben csak fix keretek, rendezéslehetőségek vannak!! De lehet csak nem fedeztem még fel olyan lehetőséget amiről beszéltem.
2012. dec. 17. 19:08
 6/9 tabaki ***** válasza:
Jó-jó, de mi a helyzet az Inkscape programmal? Mellesleg a leginkább kínálkozó Gimppel mi volt a probléma? Az is lehet, hogy nem értem a dolgot, akkor nem tudsz mutatni valamit, amihez hasonlóra gondolsz?
2012. dec. 17. 20:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Az inkscape tökéletes! Nem magyar de logikus, átlátható program... most töltöttem le! :)
2012. dec. 17. 23:30
 8/9 anonim válasza:
Picmonkey.com nagyon jó
2012. dec. 21. 12:14
 9/9 tabaki ***** válasza:

"Nem magyar de..."

Bocsánat, csak most tévedtem vissza. Nem magyar gyártmány ugyan, de bizony, hogy tud magyarul, sőt kifejezetten jó a magyarítása (ellentétben mondjuk a Hornil Stylepix nevű, egyébként klassz kis képszerkesztőével). Telepítéskor a Translation menüben állítsd be a Hungarian pontot, onnantól minden kafa lesz.

2013. jan. 2. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!