Milyen programmal nézhetem meg a hangkártya teljesítményét?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megnézni, hogy milyen frekvencia felvételű és milyen bit kapacitása van. Milyen programmal ellenőrízhetem? Szerkesztő (pl. audacity) beállítások nem jók. Valami erre kifejezeten való szoftverre gondolok. Van ilyen?2012. dec. 17. 13:11
1/2 anonim válasza:
nézz szét a kártya-gyártó honlapján.(ponztosan, tip-ra megeggyezőt keress!!)
Ott a MINŐSÉGI hangkártyákhoz, mindig jelentetnek meg technikai paramétereket, amiben rögzítve van a frekvencia menet, és a dinamika tartomány stb.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen olvasni tudok, de én most olyan programra vagyok kíváncsi amivel megnézhetem ezeket. Biztos kell lenni ilyen programnak. Vistás rendszerem van.
2012. dec. 18. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!