Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok Skypeon letiltani...

Hogyan tudok Skypeon letiltani felhasználót?

Figyelt kérdés

Azt szeretném elérni hogy adott felhasználók ne láthassanak online, de törölni nem feltétlen szeretném őket, csak ha nincs rá más mód.

Váltottam messengerröl skypera, nem találok ilyen lehetőséget. Adatvédelem/letiltott felhasználók részbe nem enged beirni semmit.

Lehet itt egyáltalán személyre szabottan tiltani/engedélyezni?

2012. dec. 16. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
jobb egérgomb a partnere és tiltás :D
2012. dec. 16. 21:05
 2/10 A kérdező kommentje:

Mindenhol ezt olvasom, de nincs ilyen. Skype 6, feltételezem ez az uccsó verzió, nem tudom ez számit vagy sem.

Egy órája bolyongok a menüben, nem találom hol lehetne ilyet.

2012. dec. 16. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
partnerlista>speciális>letiltott partnerek kezelése
2012. dec. 16. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Eszközök, beállítások, adatvédelem, letiltott felhasználók. Itt tudod tiltani, vagy újból feloldani a tiltást. Üdv.
2012. dec. 16. 21:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Oda meg nem enged semmit beirni, próbáltam jobb klikk, ctrl+v, mágia, mindenféle dolgot ami szóba jöhet.

Alatta van egy "innen kiválaszthatja kit szeretne letiltani" nevü legördülő lista, de ez a lista üres.

Nektek is 6-os verzió van?

2012. dec. 16. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Az előbbi válaszomban kimaradt az is szócska, /itt is tudod tiltani/ mert több lehetőség van, lásd a többi hozzászólást. Esetleg még annyit hozzátennék, hogy mikor belépsz a skype-ba, az állapotodnál állítsd online- ra, mert ez a tiltás opció csak akkor jelenik meg a jobb-klikkes menüben.
2012. dec. 16. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen a 6-os, és nálam megy rendesen.
2012. dec. 16. 21:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Nálam nem dob fel jobb klikkes menüre tiltást az előugró menüben (csak törlést) a tiltás lehetősége hiányzik mindenhonnan. Adatvédelmi részbe beirni nem enged, legördülő lista üres, innentől kezdve nem tudom hogy lehetne.

Online az állapot, de próbáltam rejtve, meg igy mindenféleképp.

2012. dec. 16. 21:36
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem is 6-os van és nekem se enged beírni semmit.ha annyira nem akarod hogy lássanak töröld őket.
2012. dec. 16. 21:42
 10/10 A kérdező kommentje:

Sajnos az lesz, csak néha kellett volna velük is dumcsizni, de naponta két órát meg nem akarok.

Ott sejtem a hibát hogy ezek mind a messenger partnereim, eddig sosem volt skypeom, microsoft erőltette a váltást, lehet az áthozott partnereket másképp kezeli.

Viszont ők már mind váltottak skypera, innentől kezdve ezt igazán megoldhatták volna.

Köszönöm a válaszokat!

2012. dec. 16. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!