Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom megnézni hogy...

Hogy tudom megnézni hogy mennyit fogyaszt a videókártyám?

Figyelt kérdés
Ha számit vmit win7-em van.

2012. dec. 16. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha tudod milyen típusú a kártyád, akkor ki lehet deríteni a maximális fogyasztását esetleg az üresjáratit is. Használat közben a terheltségtől függően ez a két érték között fog fogyasztani.

Például adott egy HD7770, ami maximum 80W-t ehet meg, de 2D üzemben beéri 10W-tal is, míg készenléti állapotban (amikor a monitor lekapcsol) már csak 3W-t kér enni.

Google-ban is utána tudsz keresni, de ha megmondod, hogy milyen kártya, akkor segíthetünk mi is kideríteni.

Olyan szoftverről nem tudok, ami írná, hogy éppen mi-mennyit fogyaszt, de ha lenne is, akkor is csak saccoló szoftver lenne. Lehet kapni olyan fogyasztásmérőket, amivel bárki könnyen lemérheti, hogy a gép mikor-mennyit fogyaszt (ez a teljes konfig valós fogyasztását mutatja a táp veszteségével együtt).

2012. dec. 16. 17:37
 2/4 A kérdező kommentje:
NvidiaGeforce 7300 gt ddr2 256mb 128 bit. De nem találtam meg sehol neten.
2012. dec. 16. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy ferdeszemű oldal szerint 32W szvsz ez hihető is.
2012. dec. 16. 21:31
 4/4 A kérdező kommentje:
köszike
2012. dec. 18. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!