Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha letezik androidra egy app...

Ha letezik androidra egy app akkor az minden androidon kell mukodjon?

Figyelt kérdés
Pl ha van egy android tabletem pl egy olcsobb akkor mindentol fuggetlenul kell rajta mukodjon minden ami pl egy asus tab-on megy?

2012. dec. 16. 16:51
 1/3 Komplikato ***** válasza:

Nem.

Részben lehet oda írva, hogy mondjuk 2.2 vagy 3.0 vagy akár 4.0 a minimum rendszer hozzá.

Aztán lehet natív, fix processzorra vagy 3D gyorsítóra írt program, ilyenkor meg van neki hardver követelmény is a leírásban. Sok programot nem fordítanak le már Armv6 procikra, ami olcsó gépekben van, vagy sok program nincs lefordítva a legújabb inteles processzorokra.

Aztán lehet még gond olyan programmal, ami nincs felkészítve egy Tablet felbontására, általában futnak, de lehet velünk gond. Sok programnak van direkt Tablet verziója.

2012. dec. 16. 16:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Hogy elneztem szinte minden uj tabon 4es android van...meg azert vannak ilyen 1-1,5ghz-es procival megaldott olcso tabok...es mar 512 mega ram alatt ritkan vannak(allview,eboda)ezekben meg lehet bizni...en rajzolni akarok vele...merjek venni egyet ilyen kategoriaba (40k.ft)?
2012. dec. 16. 17:08
 3/3 gaxal ***** válasza:
45-50 környékén vannak 1.2 ghz es proci 1gb ram 4.1 androidos tabok 10nekem is ilyen van és mindent visz: navon platinum 10 de ha csak rajzolásra akkor navon platinum 7. azzal is bőven tudsz rajzolni csak 7 colos 25-30ezerből kivan
2012. dec. 25. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!