Hogy, lehetne egy 2D-s filmből 3D-s filmet készíteni? Vagy esetleg van-e ilyen program a segítségemre?
Szarból nem lehet várat építeni...
A 3D több információt tartalmaz, mint a 2D. Visszafelé nem lehet alakítani.
Ugyanúgy, mint a jpg-ből nem lesz eredeti bmp, egy mp3-ból soha nem lesz tökéletes wav, 720x480 divx aviból nem lesz normális 1920x1080 HD film...
az más ha egy filmet egyből 3D-be csinálnak. de sok filmről utána gyártanak csak 3D-s változatot az IMAX is így csinálja.
nekem csak egy ötletem van, ami a következő:
a filmet szétbontani képekké és ezeket a képeket átalakítani 3D-be. csak az a gond, hogy 1-esével rengeteg ideig tartana átalakítani egy 30 képkocka/másodperces filmet. (az sok kép ha egy 1 és fél órás filmről van szó)
erre kéne valami megoldás, valami program amivel egyszere lehetne a képeket 3D-be alakítani és mivel 2db kép kell 1 kép elkészítéséhez ezért vagy másolatot kell készíteni a képekről vagy a soron következővel párosul az elötte lévő kép.
valami ötlet???? valami jó kis program???
viszont ha olyan program lenne amivel rálehet tenni a filmre a film másolatát elcsúsztatva és a színeket megváltozatava az is 3D-ben jönne ki. még mindig lehetségesnek tartom az egészet és az előző komentem is lehetséges.
de valami program kéne, hogy belkezdjek.
még mindig programokat ölteleteket keresek. ??
"az IMAX is így csinálja."
"IMAX 3D filmeket pedig két, a két emberi szemnek megfelelően elhelyezkedő kamerával veszik fel,"
nemtom lehet de akk is 2D-s filmből 3D-be is csinálnak változatot úgy digitalizálják át 3D-ben.
Valodi 3D s film NEMLÉTEZIK !
én inkább optikai csalodásnak nevezném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!