Mi a baja a windowsnak?
Egyszer már feltettem a kérdést de elég érthetetlenül és kissé érthetetlen válaszokat kaptam rá.
Na ugy kezdődött hogy bármire mentem valami error jöttki pl mycomputer.exe...és mindig ez a .exe hiba jött ki.
Most mikor bekapcsolom a gépet szépen kijelenik a desktop de egy ikon se tálca nem jelenik meg.és bármit nyomok nem reagál.FONTOS ADATOK VANNAK A VINYÓN tehát le kéne menteni,kaptam egy olyan választ hogy vmi kőkemény virus.de akk hogy mentsem le?mert én eddig ugy tudtam h a virus a vinyón van de ha nem akk kilehet javitani előre is kössz...
1. Kiveszed a vinyót és egy másik gépen átmásolod a neked kellő adatokat...
2. Szerzel egy bootCD-t (Hiren's) és azzal bootolsz és mented le az anyagot...
Ezután telepítsd újra az oprendszert...
Tölts le egy Ubuntu-t, írd ki CD-re és indítsd el arról a gépet. Mentsd le az adataidat valamire és csak utána próbálkozz a helyrehozással.
Mondjuk egy Hiren boot cd-n több féle vírusirtó is van, de lehet, hogy inkább egy Windows telepítőlemez kellene, mert fontos fájlok sérülhettek meg. Van javítás funkciója is a telepítőnek, első körben talán azzal próbálkozz. (de előtte tényleg mentsd le valahova ami kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!