Gameplay felvétel help kellene! (? )
Sziasztok! Egy youtube csatornába beleszeretnék vágni de az ahhoz szükséges programokra szükségem lenne.
Windows XP SP2 de frissíthetem SP3-ra ha szükséges
Jelenleg 2 GB DDR2 RAM
NVIDIA GeForce GT 130 768MB
AMD 2magos 2.9Ghz processzor
Hang: Realtek HD Audio Output
Alaplap: Gigabyte
Monitor: 1024x768 32bit..:S
1. Videófelvevő program: Fraps..Már próbáltam egyszer nemis volt vele sok gond de sajnos feladtam vele a harcot. Frapsen belehet állítani a felbontást? Azt hogy csak képet vegyen mikrofont ne? Szerintem túl nagy méretben menti el a fájlt..a szemem felakadt amikor megláttam az első próba utána a méretet..
Action-t próbáltam de valami COMTDLL fájlban nem találja a regizős cuccot...és alapból sem fut XP-n..:S Szóval azt hagyjuk.
Amikor felveszek egy videót (pl.:frapsel) a játék hangja alapból 3x akkora mint a mikrofoné. Már haverok multiplayer közben is jelezték hogy az egész windows-t hallani, azaz akármilyen hangot kiad a gép azt ők hallják full hangerőn még akkor is ha alapból szinte minimumon van a hangerő.
Ezzel mit lehet kezdeni mit állítsak át? És milyen felvevő programot ajánlotok/tudtok linkelni ami lehetőleg FULL könnyen beállítható/áttekinthető. Ha hozzászólásban látok egy értelmes embert akkor facebookon megbeszéljük!
Tömörítő/vágó program: Sony Vegas..viszonylag még jó is lenne a Pro 11 de nem találok sajnos FULL-t. És amúgy a Vegas a videó mentése közben ugye tömöríti is?
Ha nem tudom beszerezni ezt a programot mit javasoltok?
Az fontos hogy INTRO-t tudjak csinálni! (Ha jól tudom majdnem minden szerkesztő programmal ez megoldható)
Nekem úgyis megfelel hogyha külön egy vágó/szerkesztő programot és külön egy tömörítő programot mondtok.
Előre köszönöm a válaszokat! További szép napot/estét! Ha gyors választ kapok még reagálok rá!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!