Videókártyéval kapcsolatban segetenétek?
Figyelt kérdés
Vettem egy Hp compaq 6910p laptopot egy évvel ezelőtt, Ati Mobility Radeon x2300 videókártya van benne, év windows7 oprendszer volt rajta. Sajnos egy virus miatt belassult a laptop és ujra kellett telepiteni, szintén windows7-et raktam rá. Amig a régi rendszer volt rajta, az összes játék (pl fifa13 is)elindult rajta, annyi volt vele, hogy nem teljes képernyőn hanem a monitor közepén kicsinyitve, a felbontástól függően. Most az újratelepités után legalább 5fajta illesztőprogramot próbáltam ki hozzá, de sehogysem indul el rajta egy játék sem. Valaki tudna nekem segiten hogyan tudnám ezt rendbe hozni? Előre is köszönöm!2012. dec. 15. 16:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!