Ismeretlen7 kérdése:
A windows 7 miben külömbözik a windows8 tól?
Figyelt kérdés
Érdemes feltenni a windows 8- at a gépre?2012. dec. 15. 15:16
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem. A 8-ban rondák az ablakok, szinte minden kockás.
Nagyon kevés program kompatibilis vele, tehát én még maradok a Win7 mellett egy ideig.
2/3 tam623 válasza:
Szerintem jobb a 8 a 7-nél.
Egyrészt benne van a teljes Win7 és még azon felül az Áruház, ahonnan egyszerűen lehet appok százait-ezreit telepíteni (és eltávolítani, ha nem kell). Az új felület is jó, és meg lehet szokni.
Ha nem akarod megszokni, akkor használd a W7 asztalt a W8-ban.
3/3 anonim válasza:
igen, érdemes!! én sem bántam meg. De természetesen vmit vmiért.. azaz fel kell hagynod egy picit attól, amit megszoktál. Nem sokban, egyedül az h nincs start menü, és metro a kezdőlap. Az elsőnek meg ne higgy (már bocsi), szinte minden win 7es program kompatibilis vele, tudom, mert én is azokat toltam rá (1-2 program kivételével nem volt gond). Amúgy sokkal modernebb, kifinomultabb, gyorsabb az egész, tehát megéri erre átállni. Hamar hozzá lehet szokni ehez a felülethez pl. apám laptopjára is feltoltam, pedig ő nem egy gép zseni, és segítség nélkül boldogult vele már az elejétől :D Tehát ennyire nehéz kezelni :) A metrohoz meg nem kell hozzányúlni, nincs az megkötelezve h te használd is a metrot, ...csak van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!