Hogy lehet VideSpin nevezetű programmal a videó alá szöveget tenni?
Rákattintasz a lent lévő videóra,( amit már lehúztál a kis sávba) -ugrás a videó szerkesztőbe, vagy valami ilyesmi... és lent vannak kis... ikonok és van valami -szöveg beillesztése. Arra kell rákattintanod és onnantól már biztos tudod... :)
Bocsi, nem vagyok egy nagy számítógépzseni és én is nemrég töltöttem le ezt a programot, most fedezem fel, de remélem tudtam segíteni :))
Bocsi, a fél szöveg lemaradt, mert másnak is ezeket válaszoltam és gondoltam, minek írjam le 2x?? xdd
tehát: Első vagyok és bocsi, az előző válaszom nagy marhaság volt... ugyanis azzal a módszerrel a kép/videó elé teszi be a szöveget, most megnéztem mégegyszer és rájöttem a szerintem helyes megoldásra... Na szóval annyi az egész, hogy kiválasztasz a cifra betűk közül 1-et, ami tetszik, és lehúzod a videós sáv ALÁ, abba a sávba, ami előtt egy nagy "T" betű van és persze az alá a kép/videó alá, amelyikbe akarod rakni a szöveget... Ez így érthető volt, vagy nekifussak mégegyszer?? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!