Hogyan csinálhatom vissza? (Assassin's Creed 3)
Figyelt kérdés
Kipróbáltam egy hack programot amivel 9999999 fontot lehet csinálni, működött de meguntam... próbálkoztam pénzdobással de sok idővel járna...(meg lehet szabni a pénz mennyiségét dobáskor?)...Segítsetek pls!:)2012. dec. 13. 15:15
1/7 anonim válasza:
Egy másik hack programmal, amivel 0 fontot lehet csinálni.
2/7 A kérdező kommentje:
Tudsz linket?
2012. dec. 13. 15:32
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom xdd csak megkérdeztem :)
2012. dec. 13. 15:45
6/7 anonim válasza:
Cheat Engine-t javaslom. Elindítod a játékot, leteszed az asztalra, tallózod benne a játékot a villogó gombnál, ha ez megvan, akkor a value részbe beírod a jelenlegi pénz mennyiséget és First scan-neled, megvárod míg betölt. Ha ez is megvan, akkor vissza lépsz a játékba és megszánod a népet valamennyivel, leteszed az asztalra a játékot és ugyan oda beírod a mostani összeget, ekkor Next scan-neled, ha minden igaz a bal oldali oszlopban (Adress, Value) kapsz egy vagy kettő találatot(ha többet, akkor költesz még egy kicsit), azokra kettőt kattintasz és lent a Value oszlopba beírod a kívánt mennyiséget. Ez sok játéknál müködik.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az előző választ!! :)
2013. jan. 12. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!