Zenelejátszó program pc-re?
Figyelt kérdés
valami olyan programot tudtok ahol be lehet állítani hogy milyen erős legyen a basszus, stb ( fejhalgatóval halgatom a zenét,ezért kéne )2012. dec. 12. 18:13
1/6 anonim válasza:
És egy füllel? ("halgatom")
Ezt a funkciót szerintem mindegyik lejátszó tudja már. Hangszínszabályzó v. equalizer néven keresd a menüben.
Én a win-es korszakomban foobar2k-t használtam.
2/6 anonim válasza:
a windowsén is megtudod csinálni:
3/6 A kérdező kommentje:
Vazeratti..... most ez komoly,helyesírási hibákat keresel a gyakorikerdesek.hu-n? XD
2012. dec. 12. 18:35
4/6 A kérdező kommentje:
a foobar2k -n nincs olyan hogy a basszust be lehet állítani,és az eddigi 5 zenelejátszóm egyikén sem volt ilyen lehetőség.
most az aimp3 van a gépemen
2012. dec. 12. 18:39
5/6 anonim válasza:
Kérdező: nem, nem keresem, sajnos látom őket. Lehet, hogy nincs kiírva konkrétan, hogy: "BASSZUS EMELÉSHEZ EZT NYOMD MEG!" hanem a csúszkákon kell a mélyet fentebb tolni. De ha ennyire fontos a mély, akkor valszeg értesz hozzá, tehát ez nem okozhat problémát.
6/6 anonim válasza:
A valszeg? Az mi? Ha már helyesírásnál tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!