Milyen program segítségével lehet?
Milyen programmal lehet elindítani a számítógépen a 3gp formátumú videókat.?
Vagy linkelnétek HASZNÁLHATÓ INGYENES konvertálót?
(3gp - AVI)
Próbáltam a Super-t és a Total videó Konverter-t egyikse működött, mer minden szart külön le kell tölteni hozzá...
PLS Segítsetek!!
A VLC lejátsza a 3GP-t az tuti. Ezen kívül a megfelelő codec-ek birtokában bármelyik lejátszó lejátsza.
[link] Ezt nézted már?
Konvertáló Any Video Converter.
Én is a madiaplayer -t használom kodekek segítségével. Sokan mondják , hogy nem szabad telepakolni mindenféle kodek -pack -al a gépet, viszont nekem más a tapasztalatom. Mindenfélével tényleg nem, de a K-lite kodek pack -al bármit lejátszik a beépített WMPlayer.
Nem úgy alkották meg hogy amit feltesz az összeakadjon a másikkal, ráadásul, akár be is állítható mijen eljáráshoz melyiket használja.
Én A Wmplayert használom, minden lejátszásra K-lite pack al!
"vacak windows?hát látszik,hogy te sem vagy szoftverfejlesztő.nekem a wmplayer kapásból viszi.a flac-et is."
Éppenséggel PHP fejlesztő vagyok. És wmplayer-t még windowsos koromban sem használtam. Kötve hiszem, hogy egy pucér windows telepítés után menne a flac benne, de cáfolj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!