Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a probléma (Windows 7? )

Mi lehet a probléma (Windows 7? )

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy a jobb alsó sarokban megjelent egy ilyen szöveg:Windows 7 Build 7601 A Windows ezen példánya nem eredeti! De eredeti!!(letöltöttem a Windwos 8-at is lehet hogy a Win8 kavar be ??) kérlek titeket válaszoljatok Sürgős!!!!!

2012. dec. 9. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Boltba vetted a win7 edet?
2012. dec. 9. 17:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem!úgy lett össze rakatva a gép és ott telepítették rá!(Soós pc üzletben vettem)
2012. dec. 9. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Sajnos akkor nem eredeti windowst kaptál hozzá

[link]

szedd le

2012. dec. 9. 18:02
 4/9 A kérdező kommentje:
de ez már 1 éves gép!biztos hogy nem a win 8 kavar be? ://///
2012. dec. 9. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:
win7 loadert keress. amit küldtem linket az egy másik szerveren volt amit töröltek
2012. dec. 9. 18:04
 6/9 A kérdező kommentje:
és még csak most írta ki
2012. dec. 9. 18:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Mennyit fizettél a szoftverért? A számlán rajta van? Ha nincs akkor egy kalóz verziót raktak rá. Eddig bírta, ezért csak most...
2012. dec. 9. 18:11
 8/9 A kérdező kommentje:
oké köszi ez így már jó! de a windwos 8 at hogy lehet kitörölni?
2012. dec. 10. 13:13
 9/9 tam623 ***** válasza:

Az ilyen boltok nagyon gyakran lopott Windowst tesznek a gépre. Ha fizettél a Windowsért, akkor átvertek. Ha nem fizettél, akkor meg ...

Amúgy ez az üzenet akkor jelenik meg, ha elbukott a rendszered az eredetiségvizsgálaton. Azért lehet, hogy csak egy évvel később, mert lehet, hogy most tette be az MS tiltólistára ezt a lopott kulcsot.

2012. dec. 11. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!