Ha ráteszem az 1,67 Ghz-es processzorú laptopomra a Sims 2-őt, aminek az optimális processzorigénye 2 Ghz, az úgy mennyire lesz jó? Működni fog normálisan vagy élvezhetetlenül lassú lesz?
Figyelt kérdés
Jah és Sims 2 minimális gépigénye 800 Mhz..
Nem értek a gépekhez és nem tudom eldönteni, rátegyem-e. Mert az 1,67 már közelít a 2-höz..
Bár a laptopom elég lassú, de talán letörölhetnék róla cuccokat.
2012. dec. 9. 16:46
1/3 banános tészta válasza:
szerintem nyugodtan rakd rá
gondolom 2 magos a processzorod
meg nem csak a Ghz számít
2/3 A kérdező kommentje:
optimal:
* 2.0 GHz processor or better
* 256 MB RAM if Windows XP, Windows ME, Windows 98, or Windows 2000
* At least 3.5 GB of hard drive space
És ha nekem csak Windows 7 Starterem van, azon menni fog?
2012. dec. 9. 16:55
3/3 anonim válasza:
Hello! Szerintem is TAKARÍTS töröld le a felesleges cuccokat aztán elne felejts lemeztöredezettségmentesíteni (ezáltal is gyorsabb lessz a géped,laptpod) MAX még annyit tehetsz hogy ha feltelepíted akkor bemész a beállításokra és leveszed a felbontást meg a grafikát mert 2Ghz-es csak akkor kell ha full Grafikán akarod vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!