Mit lehet tenni, ha vírusos a gép, de az Eset nod32 nem tudja megfogni?
Figyelt kérdés
Egyenlőre nem szeretném megformázni.2009. aug. 20. 17:22
2/11 A kérdező kommentje:
De a nod maradhat a gépen? van olyan vírusírtó ami jó, de nem ütközik össze a két program?
2009. aug. 20. 18:32
3/11 anonim válasza:
NIncs, nod 32 rakás sz*ar, legalábbis én gépemen.
Szerintem nod le, és vmi ingyenes gagyi progi.
(pl avant free, avg free, panda stb.) nekem ezek bejöttek, de fontos hetente, de legalább 10 naponta sajna cserélni kell őket. így faxa lex.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De nem oldhatom úgy meg hogy a nodot fennhagyom és még ezek közül felrakom valamelyiket?
2009. aug. 20. 19:32
5/11 anonim válasza:
Nem tudom azóta megoldódott e de nekem a javaslatom, hogy tedd fel az alábbi progit és ezzel nyalasd át. Egy próbát megér.
spywareterminator.exe
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi! De van olyanom és használom is:) Egyéb ötlet?
2009. aug. 20. 20:50
7/11 anonim válasza:
Avastom van mindig.1 x kiprobáltam a Nod-ot hát benyelt pár vírust amit észresevett... Visszaraktam az Avastot és leirtotam vele.
A Nod-nak csak a neve nagy,de amit kénne végeznie abba egy kalap... De kinek mi.Én nekem nincs kedvem dajkálni a vírusokat.
Aavast + mellé Spybot kémprogi kereső... Tűzfalat is mondjak akkor zone alarm.
8/11 anonim válasza:
A NOD32 Antivirus 4 állandó automatikus frissitéssel virusvédelemre való, kémprogramok ellen más kell. A tűzfal is nagyon fontos. Egyébként a legjobb a komplex védelem, pl. ESET Smart Security, de ez csak 30 napig ingyenes.
9/11 anonim válasza:
2 vírusírtó megingathatja a rendszert! Előbb le kell törölnöd a Nod-ot. Szerintem is nagy rakás...egyébként. Nekem Avast bevált.
10/11 anonim válasza:
Esetleg indítsd el a gépet csökkentett módban és úgy nyomj le egy vírusirtást, lehet használ lehet nem. Viszont az eset smart secutity-je jobb és hatékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!