Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi ez az "autochk program not...

Mi ez az "autochk program not found. Skipping Autochk. "?

Figyelt kérdés
"autochk program not found. Skipping Autochk." és hogyan kell megcsinálni magyar win xp van sp3 al valaki irjon már légyszi.

2012. dec. 9. 10:48
 1/4 csacsi2 ***** válasza:

A windows lemezellenörzője valószínüleg nem található!

Írd be a futtatásba cmd

Majd a parancssori ablakba chkdsk C:/r /f /x

Indítsd újra a gépet, hagyd lefutni.

Amennyiben nem sikerül akkor "valahogyan kitörlődött" ez a fontos rendszerfájl!

C:\WINDOWS\system32\autochk.exe

helyre kell állítsd!

Tedd be az XP telepítőlemezét, majd ismét menj be a parancssorba (cmd)

írd be [meghajtó betüjel kettőspont]\i386\autochk.exe %WINDIR%\system32

üzenetet kapsz hogy felül írod -e: (Overwrite C:\WINDOWS\system32\autochk.exe? (Yes/No/All):

Válaszd hogy igen (Y)

indítsd újra a gépet!

éeremes lefuttass egy parancsot (windows védett fájlok helyreállítása) ugyaninnen (cmd) sfc /scannow

Másik, hogy beteszed a telepítőt és arról boot-olva (F11 AMD -nél) nem a telepítést hanem a javítást (repair) választod.

2012. dec. 9. 11:03
 2/4 A kérdező kommentje:
kössz a választ de hogy írjam be?mert nem indul a win mer ta kiiirás után újraindul a gép..:S
2012. dec. 9. 12:31
 3/4 csacsi2 ***** válasza:

Ez már a mielőtt újratelepítenéd kategória!

Próbáld csökkentett módban! Indításkor F8 nyomogat és válaszd a csökkentett módot.

Ha indul akkor jöhet a parancssor.

Ha nem akkor marad a javítás:

Másik, hogy beteszed a telepítőt és arról boot-olva (F11 AMD -nél) nem a telepítést hanem a javítást (repair) választod.

2012. dec. 9. 12:35
 4/4 A kérdező kommentje:
hát az a helyzet hogy 2 win van a gépen ugyhogy ami elromlott az a D-n volt amit irtál átirtam az a C_f/t mittom én mit azt D_... ra és most csinál v.mit
2012. dec. 9. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!