Windows XP vagy Windows 7? Melyiket ajánlod?
Figyelt kérdés
CPU: Core 2 Duo E4500
VGA: AtiRadeon hd 4750 512mb
RAM: DDRII 2db
HDD: Sata
Ilyen gépem van. Nem tudom, hogy xp-t vagy 7-et rakja rá. Indokolnád, hogy melyiket ajánlod?
Amúgy semmire nem használom a gépet csak netezek és filmezek!
2012. dec. 7. 18:21
1/8 anonim válasza:
Win7.
Az XP jó volt, de már egy régi, sok évet megért operációs rendszer. Szerintem a Win7 jobban van már optimalizálva az újabbb cuccokhoz.
2/8 anonim válasza:
Core 2 Duo-ra xp-t...
Az XP már több mint tíz éves rendszer.
4/8 A kérdező kommentje:
Most win7 van rajta, de ha kikapcsolom mindíg frissít és letölt valami hülyeséget :S valamint 30 nap múlva lejár elvileg és nem tudom, h h kell aktiválni. hiába régi az xp de az tökéletes volt szerintem! habár még nincs sok tapasztalatom a 7essel azért kérem a ti véleményeteket!
2012. dec. 7. 18:33
5/8 anonim válasza:
Már sima a futása ezen a konfigon Vistának, 7-nek, és a 8-nak. Ezek közül válogass, az XP öregecske.
De a Vista az egy fos.
6/8 anonim válasza:
Win 7 loader.erre keress rá,a frissítést meg kapcsold ki mert baszakodik majd bekapcsolásnál h nem eredeti a rendszer.
7/8 A kérdező kommentje:
linket adnál?
2012. dec. 7. 18:48
8/8 anonim válasza:
Mivel ez erősen illegális, nem adhat linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!