Légyszi tudnátok nekem olyan programot mondani amivel filmet tudok tölteni magyarul ingyen?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 21:58
1/7 anonim válasza:
Én warezolni szoktam.
Magyarország legnagyobb warez fóruma:
www.pirateclub.hu
2/7 anonim válasza:
Még1:
www.blacksystemcore.com (magyar, MO legfejlettebb wareza)
3/7 anonim válasza:
Filmek letöltése az internetről: [link] - Ez egy teljesen legális fórum, ahová a feltöltött filmek linkjeit helyezik el a fórumozók. Semmiféle külön program vagy képzettség nem kell hozzá (habár egy letöltésvezérlő jól jöhet). Azt meg itt találod: [link]
A fórumon rengeteg filmet találsz, 1073! csak az oldalak száma. Természetesen a filmekre keresni is lehet ugyanott.
5/7 anonim válasza:
De jó, hogy csupa olyan oldalt ajánlotok neki, ahová regisztrálni kell! Anélkül még a tartalmat sem láthatja. Én személy szerint nem regisztrálnék egyik oldalra sem, míg nem látom, mi van rajta.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Bocs... Most nézem, h ezt már belinkelte valaki. Azért nem vettem észre, mert más az oldal neve, de a tartalom megegyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!