Bios frissítés Gigabyte GA-VM900M v1 alaplapon?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretném igénybe venni a tudásodotokat ha szabad mert nekem nagyon fontos lenne..A problémám az hogy van egy : Gigabyte GA-VM900M v1 - alaplapom és ebben van egy Intel Celeron D 331, 2680 MHz (20 x 134) proci meg 2x 1Gb Kingmax KLDD48F-B8KU5 ddr2-es ram. A ramok 800Mhz-sek, de csak 667-en futnak. Próbáltam volna húzni a procit meg a ramokat is, de a biosban erre semmilyen lehetőség nincs.. Láttam videót, aki ugyan ilyen alaplapon húzta, és gondoltam hogy frissíteni kell egy biost.Mert nekem nem volt benne olyan menüpont mint a videóban szereplőnek. Szedtem is le vagy 2-3 különböző dátumút ami ehhez az alaplaphoz kellene, de nem tudom frissíteni de pendrive-ról, se cd-ről és egyenlőre floopyról sem ( bár ez lehet azért mert szar a lemez vagy a meghajtó). Mindegyik próbálkozásnál azt írta ki, hogy nincs meghajtó.. :@ Van ötletetek hogy hogyan lehetne frissíteni a biost, és/ vagy legalább felhúzni a ramot meg a procit ? A bios frissítéseket az alaplap honlapjáról szedtem. A válaszokat előre is köszönöm :)2012. dec. 6. 17:30
1/4 anonim válasza:
Az alaplapi cd-n nincsen valami bios frissítő progi? Nekem is gigabyte lapom van és én progival tudtam frissíteni a biost.
2/4 A kérdező kommentje:
Garanciába cserélték a lapot, és csak drivereket kaptam a winyóra.. Nem emlékszel a progi nevére ?? :D
2012. dec. 7. 06:25
3/4 anonim válasza:
A progi neve simán @Bios megnyitod és elvileg ott van hogy update bios. És az megoldja.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. dec. 7. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!