Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Xp-be minden 2 csatornás...

Xp-be minden 2 csatornás hangot 5.1-be engedjen ki. Hogy oldjam meg? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Hali van egy 5.1-es szettem a géppel 3 jack dugóval van összekötve.

Megyen is szépen az 5.1.

Ha engedek zenét winamp,wmplayer-be 5.1-be szól bár csak sztereósan de az a lényeg hogy a mélynyomó is szól.

DE ha firefoxba vagy operába bármilyen böngészőbe nézek youtubés videókat ami alatt jó zene van azt csak sztereóba 2 hangfalba játssza le nem megyen a mélynyomó.

Na ezt kellene megoldani valahogy, hogy ha a firefoxból szól bármilyen hang legyen az online flashrádió vagy youtubés videó minden legalább 2.1-be szóljon az a lényeg hogy dübörögjön a mélynyomó!

Erre nincs valami program ami a 2 csatornásat is szétnyomja 5.1-be? Lehet bármilyen megoldás windowson belül akár firefox kiegészítő is.

Hangkártya beállításnál nem találtam ilyet.

Egyébként AC97-es-em van.

2009. aug. 19. 20:20
 1/1 anonim válasza:

Nekem a hangkártya beállításainál van egy olyan fül, amit ha bekapcsolok minden hangot kitesz 5.1-re.

üdv

nbeco

2009. aug. 22. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!