Főleg számítógép zsenik segítségét szeretném kérni. Létezik olyan program amivel meg tudom csinálni hogy egy netes oldalt elmentsek ugy hogy akkor is meg tudjam nyitni amikor nincs netem? Alul a többi
Figyelt kérdés
pl. ezt az oldalt, a youtube videók nem kell hogy menjenek az gondolom amugy sem működne úgy, de az oldalt teljesen lementeni és a hivatkozások amik benne vannak azokat is meg tudjam nyitni. hogy tudom ezt megtenni?
2012. dec. 4. 21:15
1/3 csacsi2 válasza:
Böngésződbe Weboldal mentése és válaszd a Teljes --et ne csak a "csak html -t!
2/3 tabaki válasza:
Szerintem ilyesmire gondolsz, mint ezek. Így nemcsak egy oldalt tudsz letölteni, hanem egy beállítható mélységben az egész webhelyet. Nem tudom, a gyakorlatban mit tudnak ezek a progik, én régebben kísérleteztem ilyesmivel, de igazán jól nem tudtam kitapasztalni a mesterfogásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!