Van ilyen program?
az any video converterbem mkv-ból avi-ra konvertálom és bármit állítok be a video codek-re mindig ezt írja ki a virtual dub ha meg akarom nyitni az konvertált avit
Az any video converter -nek vannak codec beállításai. Nem tudom mit kedvel a virtualdub, de akkor válasz egy másik kodek-et!
Gondolom Mp3 -at szeretnél videóbol. Akkor konvertáld mp3 -ra és ne videoszerkesztővel, hanem audio szerkesztővel szerkeszd.
Az AVI csak egy kiterjesztés, rengeteg tömörítési eljárást takarhat (H264, Divix,xvid).
Amúgy azt írja, hogy nem ismeri ezt a tömörítési eljárást. Tömörítsd (Kodek) másba. pl xvid, vagy mjpeg, megtalálod a video beállításainál.
Szerintem előbb tedd tisztába a dolgokat.
Video formátum - Audio formátum
Szerkesztő program - konvertáló program
I.)
Te videóból akarsz audiót készíteni (MKV-->MP3). ehez konvertálnod kell. Erre jó az Any video konverter.
II.) Vel szeretnéd darabolni számokra
Erre jó a szerkesztő program. Video szerkesztővel videót, zene szerkesztővel audiót.
1
Először konvertálod hanganyaggá majd hangszerkesztővel darabolod.
(Így az értelmesebb)
2
Először a Videót darabolod Videoszerkesztővel, majd egyesével konvertálod a darabokat.
Any video -val konvertáld le a MKV (Video) -t MP3 (Hang) -ra majd darabold a már hanganyagot!
Pl.:Audacity
Vagy ha van a gépeden Nero Wave Editor
értem, de már sikerült megoldani any video... tal konvertáltam mp3-at az mkv-ből és azt megvágtam, eddig nem is tudtam h lehet ilyet az any video...tal :D
kösz a segítségeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!