Tudtok olyan programot amivel itt a munkahelyemen tudom nézni az otthoni (bekapcsolt) gépem web kamerájának a képét? Tehát látni szeretném, hogy mi történik a lakásban!
Figyelt kérdés
Társasházban lakunk, és szóltak a szomszédok, hogy néhányunknak az ajtófélfája "meg van jelölve" egy alig észrevehető alkohol filc firkával. A miénk is! Nem tudom, hogy miért, csak rossz sejtéseink vannak! Tiszta ideg vagyok! Megőrjít a tehetetlenség! (Riasztó kéne, de most néztem, az egy rakás pénz. Meg aztán havonta is sok!) Kérlek segítsetek! Köszönöm!2012. dec. 3. 13:38
1/5 anonim válasza:
Van olyan program, ami képeket rögzít, ha mozgást érzékel a webkamera. Legalábbis én régebben (~5 éve) találtam egy ilyet és működött rendesen. Kis négyzetekkel meg is jelöli, hogy hol volt mozgás.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi! De nekem olyan kéne, amivel élőben látom az otthon történteket!
2012. dec. 3. 14:00
3/5 anonim válasza:
Blue Iris! Ez egy jó kis program és ki lehet tenni a netre is!
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
ohhh... Web security, stream support... KÖSZÖNÖM KÖSZÖNM! Ez volt azé én bajom, hogy azt sem tudtam, hogy érdemes rákeresni! REndesek vagytok! Köszi!!!
2012. dec. 3. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!