Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 vagy Windows 8?

Windows 7 vagy Windows 8?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy Samsung series 3 as leptopot. A boltba azt ajanlottak , hogy 7est tgyk ra, de a samsung honlapjan a nyolcast ajanljak? Meg nem is lattam nyolcast, sokban kulonbozok? Ti mit ajanlottok? 4gb ram, 500 hdd, 2,2 ghz

2012. dec. 2. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Win7
2012. dec. 2. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Win7 kiforrottabb. Én még nem javaslom a Win8-at, nem látom előnyét.

G.

2012. dec. 2. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Win 7, mindenképp!
2012. dec. 2. 21:14
 4/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat
2012. dec. 2. 21:20
 5/7 nais314 ***** válasza:

ha most veszel win7-et, akkor 9000Ft-ért megkapod a 8-ast is! (szériaszámot be kell pötyögni a windows.hu-n)

(szóval szériaszám legyen meg)

sokban különbözik, de pl az iobit.com -on már van progi, amivel a taskbar visszahozható.

de még várnék vele :)

2012. dec. 2. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Win7-et ajánlom. 8-at mellőzd.
2012. dec. 3. 02:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Csak súgok: ha a Release Preview-t telepíted, arra is simán felmegy a Win8 Pro upgrade, nem kell Win7-et venni. ;-)

Amúgy meg attól függ, van-e olyan programod, ami ismerten nem Win8 kompatibilis (nem sok ilyen van, de van).

Ez a start menüs marhaság meg... Tegyük fel, hogy van 70 alkalmazásod telepítve, ezt szétszórja 40 menübe és 30 almenübe. Találd meg benne, amit keresel. Ha most pl. megnyomnám a Windows gombot és elkezdeném gépelni azt, hogy "wor", azonnal megkapom a találati listában a Word-öt, a Wordpad-et, a Two Worlds II-t, a Worlds of Warcraft-ot és sorolhatnám. Maga a "metro" az egy marhaság és telefonra való, de a programok indításának ez a fajta módja üdítően jó, a laptopomon (OSX) a Spotlight megjelenése óta ez már megvan, és nagyon hatékony, ilyen "start menüt" nem lehet csinálni. Szóval szerintem töltsd le a Release Preview-t (ha még lehet), és nézeged, mielőtt eldöntenéd.

2012. dec. 4. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!