Milyen programmal lehet ellenőrizni, hogy jó pl. egy ISO vagy NRG?
bemountolod
pl alcohol, virtual clone drive, deamon tools
Úgy értem, hogy a vizsgálatot, hogy használod.
A Daemon tools egy CD/DVD meghajtót emuláló szoftver. Ez pontosan azt jelenti, hogy amennyiben képfájlban (azaz pl. isoban, cue/bin-ben, nrg-ben, vagy egyéb más, a program által ismert típusú képfájlban) töltesz le az internetről programot, filmet, játékot, zenét, stb, akkor a Daemon Tools segítségével elkerülhető az adott fájl CD/DVD-re történő kiírása, azonban a Daemon Tools segítségével úgy viselkedik, mintha te azt kiírtad volna, majd betetted volna a meghajtóba.
A program egy virtuális CD/DVD meghajtót emulál, azaz ha most van a gépedben egy CD/DVD, akkor a program telepítése után megjelenik mégegy. (Nem partíció, mert az az adott merevlemez egy meghatározott részét jelenti) Tehát "két" cd/dvd meghajtód lesz.
A program használata is egyszerű, a telepítést követően a tray részen (óra mellett a tálcán) megjelenik az ikonja, arra rákattintva jelennek meg a lehetőségek, itt majd ki kell választani a képfájlt (iso, nrg, cue, stb.), majd a beolvasást követően az "új" CDmeghajtóban már elérhető a tartalma.
Ismerem a DT-t, már régóta használom. Én azt akartam megtudni, hogy az ISO file használata (pl. vmi telepítése róla) előtt, hogy lehet leellenőrizni az IDO-t. Én már jártam úgy, hogy be-mount-oltam a DT-be és telepítés megszakadt, így nem fejeződött be, mert hibás volt az ISO.
Ezt szeretném elkerülni!
pl. UltraISO Pro. programban
Eszközök menü: CD képfájl ellenőrzése...
de, hasonló művelet található az ISOBuster Pro, és a PowerISO Pro. programokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!