Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8 alatt jobban mennek...

Windows 8 alatt jobban mennek a játékok mint Windows 7 alatt?

Figyelt kérdés
Win8 alatt több fps érhető el?

2012. dec. 1. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, a hardver maga ugyan az, a köztes réteg pedig (az oprendszer) annyira brutális változásokon nem ment át.

(Bár maga a Win8 gyorsabban tölt be kicsit, de a program futtatás nem változott túl sokat.)

2012. dec. 1. 22:48
 2/4 anonim válasza:
Szerintem sem olyan biztos,eleve több memóriát igényel a win8 a másik h még egy darabig(amíg nincs hozzá az service pack)addig lehet lassab,kevesebb a driver hozzá stb
2012. dec. 1. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk nálam pont, hogy nem eszik több memóriát (sőt, kevesebbet fogyaszt) és driver gond sincs, de akkor is tartom amit az előbb írtam. :)
2012. dec. 1. 22:57
 4/4 anonim válasza:
én a hivatalos gépigényből indultam ki,mert nem tettem fel és nem is szándékozok még egy darabig,de akkor ezek szerint kevesebbet eszik:)
2012. dec. 1. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!