Ezen kívül ismer vki még ilyen programot?
Figyelt kérdés
van egy konvertáló program youtube to mp3 converter a neve de ez nem netse hanem le kell tölteni.vagy 2 hónapja letöltöttem.ez olyan h lehet választani h 64,128 vagy 320 kbps minőségű legyen a zene.mindegyiket 64kbps konvertáltam mert úgy kellett vmihez nekem.viszont 1 hónapja nem akarta konvertálni egyik minőségben sem mindig vmi hibát írt ki.már vagy 3-szor újra raktam de ugyan az volt a hiba.szóval tudtok még ehhez hasonló progit ahol választani tudom h milyen minőségű legyen?am itt a link:
esetleg letölthetnétek és meg nézhetnétek h nektek is ezt írja-e ki:unable to download this track
2012. dec. 1. 12:02
1/3 scaryx válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi de ismerem az oldalt ott nem lehet választani h milyen legyen a minőség és ráadás nem mindig konvertál mert lefoglalták vagy mi történt vele :(
2012. dec. 1. 12:51
3/3 KicsiPalika válasza:
aTube Catcher lesz a te programod. Bármilyen média formátumban, és bitsűrűségben le tudsz vele tölteni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!