Ubuntu 10.10 alatt a legegyszerűbben, hogy tudok futtatni . Exe fájlt?
A wine alá még fel kell tenni a JRE-t is.
Biztos h a szerveren akarod a klienst futtatni?
1. A terminálnál mikor meg akarom adni a jelszavam nem tudok gépelni...hiába ütöm a billentyűket nem ír ki semmit, csak az entert veszi.
2. Nem a klienst akarom szerveren futtatni hanem a szerveren amin játszom, annak van külön kliense...
Ja jó :D...kipróbáltam, rájöttem, hogy miért nem megy, de miután befejezi a frissítést és jobblikkel rámegyek a minecraft.exe-re, majd rámegyek, hogy megynyitás winel egy hibaüzetenet dob ki ami a következő linken van ( lefotóztam és feltettem képfeltöltésekre )
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
Terminálban beírva: wine Minecraft.exe mit dob ki?
(biztos, hogy ilyen alap linux műveltség hiányában is neked ezt kell csinálni?)
Ezt írja ki ( kötőjel nélkül ) -wine:cannot find :"C:\\windows\\system32\\mineraft.exe" -
Igen biztos, hogy ezt kell csinálnom mivel bár a linuxhoz még nem értek annyira ( nincs egy napja, hogy fent van a gépemen ) épp itt az alakalom, hogy megtanuljam, és igen ezzel akarom kezdeni, hogy mégis hogyan tudnám elindítani a játékom Ubuntun...
Nekem már a wine beállítása is problémásnak tűnik. Miért a system32-ben keresi az exe fájlt? Nekem nem ott szokta.
Miért ilyen régi disztrót tettél fel? Lassú a géped?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!