Erős a gyanúm, hogy a pasim egy keylogger programot rakott a gépemre. Meg tudom találni? Ki tudom iktatni valahogy?
A modern vírusirtó szoftverek, ha rendszeresen frissítve vannak általában megtalálják ezeket. Én pl a múltkor NOD32 -vel találtam meg egyet az egyik gépen.
Amúgy az Anti-Spyware szoftvereket részben ezek felkutatására találták ki.
WINDOWS CSÖKKENTETT módban indítása
és naprakészre frissített kártevőkereő futtatása (pl. az ingyenes, magyar nyelvű Malwarebites'Antimalware
A TELJES vizsgálat bejelölése
Vizsgálat-ra katt!
majd az ÖSSZES csatlakoztatott meghajtó kijelölése után a újból, a Vizsgálat gombra katt!
amit alál, karanténba teszi, onnan akár törölheted amikor ezt kéri.
A Spyware programot futtattam (olvastam valahol, hogy az jó) talált egy programot KGB keylogger néven. Megpróbálta eltávolítani, újraindította a gépet, újra lefuttatta a keresést és az még mindig ott van. Minden egyéb káros dolgot kitörölt csak ezt nem tudta.
Vírusirtóm sajnos nincs, de minden ilyet a pasim intéz, ugye ő meg úgy csinálja, ahogy neki jó.
csökkentett módban tudja CSAK eltávolítani!!!
bármelyik kártevőírtó....
újraindítás után,amikor írja ki a paramétereket bootolásnál,windows xp-nél asszem f8at kell gyorsan nyomni....de ki van írva oda....(de ne a biosba lépj be,az más,asszem az f2) de találkoztam már f5-el,és f6-al is....majd kiír opciókat a windows folytatására...
remélem érthetően fogalmaztam,hajrá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!