Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mikorra várható a Doom4?

Mikorra várható a Doom4?

Figyelt kérdés
Az ID Software 2008 ban bejelentette világsikerű számítógépes játékának folytatását, a Doom4-et. Személy szerint már alig bírom kivárni az ID-s fiúk mikor küldik ránk a legújabb változatot. A Domm3-at jómagam 20-szor ha nem többször pörgettem végig, így elképzelhetetlennek tartom hogy meglegyek majd a Doom4 nélkül. :) Mennyit kell tehát még várnom? :) (Igen Game és azon belül pedig Doom függő vagyok xd)
2009. aug. 18. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát a válasz elég nehéz! Az igaz hogy bejelentették, de azt nem tudjuk hogy akkor már elkezdték a játékot fejleszteni, vagy még ezután kezdenek még hozzá. Idén biztos nem lesz, de még jövőre is kérdéses hogy kijön. Szerintem hagy gyurjanak rá rendesen, ne kapkodják el.

A 3-ik rész is jó volt, de lehetett volna jobb is, ha még ülnek rajta még egy kicsit(én egy kicsikét csalódtam benne)

2009. aug. 18. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Állítólag egy éven belül biztos nem jön ki. A legújabb grafikus motorjukat először a Rage nevű játékkal fogják bemutatni, csak utána várható a Doom 4.

Addig porold le a régi Doomokat

2009. aug. 20. 01:36
 3/4 anonim ***** válasza:

egyépként a Doom 3-ból kettő rész is van

Doom 3 (2004)

Doom 3 Resurrection of Evil (2005)

2010. júl. 6. 12:46
 4/4 Phoney ***** válasza:

A Duke 4evert kb 8 éve jelentették be...asszem most fog kijönni:D

Egyébként nem tudom mennyire érdemes ráfeküdniük, a Doom3 játékként elég unalmas lett. Jó hangulat, szép animok, húbammeg-grafika, de amiben a régi Doom még jó volt, abban mind nulla.

2011. jan. 26. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!