Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Skype, mi lehet a hiba?

Skype, mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy akármelyik skypot telepítem a laptopon és a gépemen ha létre jön kettőjük között a kapcsolat akkor csak a laptopon hallom h mit beszélnek a gépnél de ha a laptopról beszélek nem hallják a gépnél.. pedig tökéletesen működik a mikrofon hangrögzítővel is teszteltem és még a skype sound test service-nél is kiválóan müködött de ha a géppel akarok kapcsolatot létre hozni egyszerűen semmi se hallatszik...és fogalmam sincs mi lehet az oka... lehet h router be zavar? v nem tudom de akkor a gépről miért müködik a mikrofon? valaki segíthetne :D
2012. nov. 29. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha te mindent hallasz és a kolega nem és nálad minden jó akkor a cimbinél nem jók a hangszórók vagy a beállítás!
2012. nov. 29. 19:42
 2/2 A kérdező kommentje:
de jók a hangszórók és a beállítás ugyan az mindkét gépen és mégse jó.. a mikrofonok és hangszórók kiválóan működnek én hallom őt de ő nem hall engem.. király :D nem lehet h zavarhat az h egy internetet használunk és kicsit bekavar v valami? mert még csak a saját gépem és laptopon között próbáltam ki a skype-t de nemsokára megpróbáljuk egyik haverommal vele hátha jó lesz
2012. nov. 29. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!