Ismeritek azt a Google -ös szívatós cuccot?
Volt egy olyan oldal ahova ha beírtam valamit mondjuk 'alma'
és kaptam egy linket, elküldtem valakinek a linket és bejött egy videó szerűség, amiben a beírta a google-be hogy 'alma' és rányom a keresésre. Arra volt jó, hogyha valaki nem képes beírni google-ba annak így ez visszavágás ként.
Pont az olyanok miatt találták ki, mint te:
Az a baj (és ebben igazad van), hogy előbb kérdeznek, azután keresnek. Most őszíntén, beírva a google -ba "az a google szivatós cucc" nem sokra ment volna. Te meg persze ,hogy tudod a Imgtfly micsodát!
zárszó.: én képes vagyok fél napokat keresni a megoldást, de amit itt kérdeztem, még egyre se jött használható (mind az 5)!
Eddig kb 3x kérdeztem itt gyikon bármit is, egyikre sem tudtak válaszolni nekem érdemben semmit.
Én nem tudtam az oldal nevét (fejből) egyszerűen beírtam a rá jellemző szavakat a google-ba és kiadta. Mai napig nem tudom a pontos nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!