Milyen tapasztalataitok vannak a Linux: 2.6.28-15-generic tegnap kiadott kernelről?
Figyelt kérdés
A tegnap megjelent kernelt ma telepítettem. Kíváncsi lennék, mik azok az újítások benne, amik egyes embereknek használhatóvá varázsoltak olyan hardvereket amik eddig nem működtek. És olyanra is kíváncsi lennék, ki milyen hibákat észlelt rajta, mi az ami ezen kernel alatt működik gyalázatosan.2009. aug. 18. 08:58
1/1 anonim válasza:
Ubuntu 9.04-en a héten, az automatikus frissítéssel a kernelem is újabb verzióra cserélődött (2.6.28-15). Újraindítást követően a panelen elhelyezhető fényerőszabályzó ezt a jelzést adja: Nem kérhető le a noteszgép kijelzőjének fényereje. Próbálkoztam az Energiakezelő tulajdonságai ablakban is állítani a fényerőt, de semmi változás. Megoldást még nem találtam ill. nem kaptam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!