RPG Maker 2000 programmal játékot csinálnék, de nem igazán száll meg az ihlet, valaki csatlakozna fantázia téren?
Figyelt kérdés
szóval.. néhány alap térképet és eseményt beletoltam már a játékba de tényleg nem sokat, és egyszerűen nincs ötletem miről szóljon a játék, lehetőleg ne blíícs meg naruto játékon gondolkodjatok mert nem ilyet akarok, hanem valami értelmes történettel, egy konkrét hosszú történetre lenne szükségem.2012. nov. 28. 19:50
1/5 anonim válasza:
Ezt komolyan gondolod? Te mit akarsz a játékhoz adni?
2/5 A kérdező kommentje:
megcsinálni, nem kell konkrét szöveg, csak valami szál amivel kapcsolatba kilehet bontakozni :) nem jut eszembe semmi mivel kapcsolatban kezdjem el,
2012. nov. 28. 21:48
3/5 anonim válasza:
javaslom fordítsd meg a kivitelezésed. Egyébként is érdemes előbb dokumentálni, (tervezni) aztán szerkeszteni. Szóval ülj le, minden nap egy kicsit agyalj, olvass érdekes dolgokat, nézz videókat neten és ötletelj magad. Aztán amikor kezd kialakulni egy kép, milyen világot / sztorit csinálnál kezd kategorikusan leírni (akár egy word-be), és mikor megvan a vázlat tervezd meg a játékot, minden részletével. Írd meg a sztorit. Ez sok időt igénybe vehet, de amíg nem így kezded csak esztelen kattintgatás lesz cél és terv nélkül. Ha keresed az ingereket, jönni fog az ihlet, ha mégsem akkor inkább vegyél egy sablon világot, és gyúrd össze valami "sablon" sztorival. De mindenképp tervezz.
4/5 A kérdező kommentje:
értem :) köszi igazad van
2012. dec. 8. 23:15
5/5 Lordomi válasza:
ötlet: démonok jönnek egy másik világból, a térkapukat széjjel kell verni... innen te folytasd XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!