Milyen programmal és hogyan tudok kettészelni egy iso képfájlt?
Hát ha a képfájlt "ketté vágod" abból nem fogsz utána dvd-t írni.
Dupla rétegű DVD lemez a megoldása. És az íróprogramban a CD-DVD képfájl lemezre írása/megnyitása lenne a cél. (Vagy benyitni egy virtuális meghajtóba, mondjuk Daemon Tools. és DVD másolása, forrásként a virtuális meghajtót megadva.)
Csak úgy tudod darabolni, hogy a használathoz vissza kell másolni a gépre és újra összeilleszteni, majd mountolni.
Ez a tárolandó partíción 5,2 GB helyet, a kibontáshoz a rendszerpartíción 5,2 GB helyet, és még annyit igényel, amennyi a használat során létrejön, ha például ez egy program.
Erre a Winrar vagy Total Commander is képes, mint gyakori és kéznél lévő programok.
Ettől egyszerűbb ha egy DL-lemezre írod ki, mert arra ráfér. Vagy inkább ki sem írod, hanem mountolod.
Itt az adat átvitel a lényeg, szóval "hogy a használathoz vissza kell másolni a gépre és újra összeilleszteni"
Erre gondoltam én is, régebben csináltam is ilyet, de már elfelejtettem hogyan kell csinálni.
Winrar: az archívum létrehozásánál egy lenyíló menüben tudod megadni a kötetnagyságot Byte-ban, és kiválasztani a szabvány DVD5-méretet.
TC-ben kijelölöd a fájlt, majd Fájl/Fájldarabolás
TC ben már elkezdtem csinálni, de mielőtt elkezdi ezt írja
"Tedd be a következő lemezt, vagy add meg a következő célt!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!