Kicsi buta kérdés (AVG tune up)?
Lefutattam egy vizsgálatot talált is sok minden problémát meg miegymást..Arra lennék kíváncsi hogy ha kijavítja nekem ez a program lesz bármi egyéb baja a gépnek,tudom hogy mégis mitől lenne nem kérnék egyéb kommenteket.Bekapcsolás valamilyen szinten "gyorsulna"?Nem vagyok biztos a dolgokba ezért is írtam ki a kérdést.Kép:
Hát elméletileg a "takarítás" mellett a rendszer optimalizálás is az egyik célja ennek az kis programnak, de azért látványos többszörös javulást nem kell várni tőle, hiszen a fizikai korlátokon még egy program sem lépett túl .. tehát ha a géped, öreg, lassú, vagy gyenge a konfiguráció, azt egy programmal nem fogod tudni "megváltoztatni"
Viszont a (feleslegesen) automatikusan induló programok kikapcsolásával a toolbarok kiszórásával és a nem használt dolgok eltávolításával bizony jobb eredmény érhető el rendszerindítási sebesség és felhasználói élmény tekintetében. (De még ez sem egyenlő a csodával)
Konfigom:
Alaplap: Gigabyte EX-58-UD5
CPU: i7 960 3,2ghz
Ram: 8GB Corsair 1333mhz (2x4GB)
HDD: 500GB WD sata 2
Ebből az egészből egy használható van esetleg, az a 3 valami, amit az optimized stratup-nál ki akar kapcsolni.
A registry takarítást nem biztos hogy rábíznám, lehet hogy több kárt okoz, mint amennyi hasznot hajt.
A temporary files mondjuk durva, de azt a böngészőből is ki lehet takarítani. A töredezettség-mentesítést szintén megcsinálja a windows is, így ezt a programot csak egy fölösleges csicsa-micsának tartom, de legalább az AVG elmondhatja, hogy a mi vírusírtónk ezt is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!