Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » FPS hiba a CoD (Call of Duty)...

FPS hiba a CoD (Call of Duty) -okban. Mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ha CoD 4-en szeretném váltani az fps-t 333-ra,akkor átváltja, de miután megmozdulok,lemegy.Ha mozdulatlan vagyok,akkor felmegy megint 333-ra.Mit tegyek?(nincs configom,alap van)

A másik kérdésem az,hogy nem tudok fps-t váltani a CoD első részében.(amit beírok hogy /com_maxfps 333 De se a 125,se a 250 nem megy)Mit tegyek?(mind kettő CoD-ban azért szeretnék fps-t váltani,mert jumpolok)

Előre is köszönöm a válaszokat!

Előre is köszönöm a válaszokat.

2009. aug. 17. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Az FPS (Frames Per Second, másodpercenkénti képkockák száma) a géped teljesítményétől függ. Kb minden beleszámít ebbe: alaplap, proci, memória, videokártya, a sebességek, időzítések, de még a gépedre telepített programok száma is. Tényleg minden, ha neten játszol, még a hálókártya is. A lényeg, hogy nem te mondod meg, hogy a géped hány kockát rajzoljon ki, hanem a géped dolgozik, aztán amennyi sikerül. Olyan 5-10-ig megmondhatod, hogy te annyit szeretnél. De még folyamatos 125-höz is erőmű kellhet.
2009. aug. 17. 20:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni,hogy 1 hete ment még az 500 fps is CoD 4-en...Ugyanaz a gép,minden ugyanaz.
2009. aug. 17. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Aha, én meg elhiszem... 1x1-es felbontásban, low qualityn?
2009. aug. 18. 20:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Újraraktam a cod4-et,megy.Cod1-en pedig egy beállítás volt rossz-.-'
2009. aug. 19. 04:51
 5/5 anonim válasza:
semmit! szar a géped
2009. okt. 2. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!