Szerintetek melyik a legjobb linux?
Ha gyorsat akarsz: Lubuntu!
Ha olyat akarsz amin alapból van sok dolog, hasolnít a windowsra (na azért nem olyan ronda) akkor Linux Mint 14 MATE
"és valamivel szebb a kinézete mint az ubuntu linux-é"
A kinézetet azt a legtöbb desktopnál úgy átszabhatod, hogy rá sem ismersz.
Pl. ez is Ubuntu, és ez még nincs is igazán átszabva. :)
Én is Debianpárti vagyok, de olyan ,hogy legjobb linux, nincs. Kinek a pap, kinek a paplan. Próbálj ki párat, és meglátod, melyik jön be jobban.
Viszont ha Ubuntu linux alatt az újakat érted, amin Unity van, szerintem annál még a hónapos, rohadó ocelottetem is szebb, és jobban használható, de ez megint csak szubjektív. Egyébként kb. bármelyik GUI-ból ki lehet hozni szép dolgokat kis energiabefektetéssel, és ugye kb bármire fel lehet rakni bármelyik felületet.
A kérdésfeltevésedből arra következtetek, hogy nem sokat használtál még linuxot, ebben az esetben készülj fel arra, hogy kicsit szokatlan lesz, és a játékokat elindítani wine-on is macerás néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!