Mi lehet a baj? Wordben készítek egy dokumentumot.
Figyelt kérdés
Az oldalszám jó oldalon kezdődik és onnan folyamatosan végigmegy, csak egy változás miatt át kellene állítanom egy másik számra, de akkor szétesik a dokumentum: a margók összekeverednek, valamelyik oldalból kettő lesz és lapoozás közben ugrálnak a margók és a megtöbbszöröződött oldalak.KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!2012. nov. 27. 15:15
1/7 anonim válasza:
Word-nek, melyik verziója?
"csak egy változás miatt át kellene állítanom egy másik számra," ez konkrétan mit takar?
pl. oldalszámot akarsz változtatni egy adott pontól?
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, miért kell átállítani, de ha beszúrsz egy oldalt akkor a számozás folyamatos marad. Ha csak írsz hozzá, akkor is. Ha egy bekezdést másik oldalon kéne kezdeni akkor ctrl+enter
3/7 anonim válasza:
Számozást mindig Élőlábba vagy Élőfejbe rakunk. Ha így tettél akkor nem lenne szabad változnia az oldal elrendezésének.
Használd a Beszúrás - Oldalszám menüt. Ha meg van akkor ugyan itt találod az Oldalszám - Formázás, oldalszámozás menüt, aminek pedig van egy beállítása Számozás módja - Kezdő sorszám, itt állítsd be a sorszámot.
Ha ezt megteszed és oldalakat szúrsz be akkor a Word automatikusan igazítja az oldalszámokat, nem lesz keveredés, nem lesz oldalelrendezés változás.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, de épp ezt nem értem! Élőlábban vannak az oldalszámok, és egy szakasztöréstől kezdődnek a dokumentum 6. oldalán, de 5-ös számmal kellene, hogy kezdődjenek, és most 10-es van ott, mert több oldal volt a számozás kezdése előtt korábban. ezeket kitöröltem, és át akartam állítani a számot 5-re (hogy onnantól folytatódjon a számozás, be van állatva, hogy így legyen), és akkor ugrik szét... nem tudom, mit csináljak... :(
2012. nov. 27. 15:35
5/7 A kérdező kommentje:
Ja bocs és 2003-mas Word!
2012. nov. 27. 15:36
6/7 A kérdező kommentje:
tehát nem a dokumentum elején kezdődik a számozás, hanem a hatodik lapon, és 5-össel kellene kezdődnie és onnan végig folyamatosan. Ezért tettem egy szakasztörtést az oldalszámozás elé. Csak mivel egy korábbi dokumentumot alakítok át, ahol az oldalszámozás előtti szakasztörés előtt több oldal volt, mint nekem most kellene, ezért ki kellett törölnöm néhány oldalt és ezért kellene, hogy 5-össel kezdődjön a számozás. remélem sikerült értelmesen leírnom! És olyan is volt, hogy az egymást követő 2 lapon is 5-öst rakott és utána jött a 6, 7, stb, ezt végképp ne m értettem. Köszönöm szépen még egyszer!
2012. nov. 27. 15:42
7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült! a programmal lehetett valami. Először átállítottam az oldalszám helyét, akkor felcserélődtek a margók, de azt vissza tudtam cserélni, aztán rámentettem, utána átszámoztam, rámentettem, utána kiszedtem a szakasztörés előtti lapokról. Én sem értem, de így jó lett. :)
2012. nov. 27. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!